facebook
Google +
YouTube

Politica de Confidențialitate

S.C. TOYOFFER S.R.L., denumită mai departe TOYOFFER, în calitate de autor, proprietar și administrator al  www.sabbiarelli.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de cumpărături on-line.

Site-ul www.sabbiarelli.ro este operat de către TOYOFFER, cu sediul în Bucuresti, Str. Izbiceni nr. 120, înscrisă în Registrul Comertului cu numărul J40/5685/2015, C.U.I. 34493302.

www.sabbiarelli.ro utilizează și salvează datele clienților săi, doar pentru uz intern și afișarea de informații personalizate pentru securitatea maximă a site-ului.

Numele TOYOFFER  și www.sabbiarelli.ro nu promovează SPAM-ul și nu furnizează terților adresa dumneavoastră de e-mail sau alte date cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, TOYOFFER are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

TOYOFFER se obliga să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.sabbiarelli.ro, prin efectuarea de cumparaturi online, asa cum prevad dispozițiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  1. dreptul la informare (art.12);
  2. dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  3. dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  4. dreptul de opoziție (art.15);
  5. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  6. dreptul de a se adresa justiției (art.18).
     

www.sabbiarelli.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza orice material de pe site fără o notificare prealabilă.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar www.sabbiarelli.ro nu vă solicită și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie reținute vă rugăm să ne precizați, iar după onorarea comenzii acestea vor fi șterse. Prin crearea unui cont sunteți de acord cu reținerea datelor dumneavoastră personale.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresă de e-mail office@sabbiarelli.ro

Pentru orice informații suplimentare, sesizări, reclamații, sugestii și suport vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@sabbiarelli.ro