facebook
Google +
YouTube

Termeni şi Condiţii

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.sabbiarelli.ro

Site-ul www.sabbiarelli.ro este operat de societatea SC. TOYOFFER SRL, cu sediul în Str. IZBICENI NR. 120, SECTOR 1, BUCURESTI, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/5685/2015. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.sabbiarelli.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fară notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depăsește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vănzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțămănt scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întaresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.sabbiarelli.ro  sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fară penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul www.sabbiarelli.ro  face eforturi permanente pentru a pastra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadverțențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.sabbiarelli.ro  nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.sabbiarelli.ro , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.sabbiarelli.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.sabbiarelli.ro  își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.sabbiarelli.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sabbiarelli.ro