facebook
Google +
YouTube

Despre Sabbiarelli

O mică spatulă, o tăviță, un desen pre-tăiat, fantezie, creativitate și mici doze de nisip colorat, iată ingredientele care asigură distracția în lumea "Sabbiarelli", un nou joc creat de "Ferrari Granulati", societate din Verona care se ocupă de peste 25 de ani cu prelucrarea celor mai prestigioase mărci de marmură italiană.

Plecând de la un element natural și simplu cum sunt particulele albe obținute din marmură de Carrara, transformate apoi cu ajutorul coloranților eco-compatibili, ia nastere curcubeul de culori, cu ajutorul cărora copiii vor putea crea desene originale cu un efect incredibil de strălucitor.

 

"Sabbiarelli" este un joc simplu ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 - 12 ani,  stimulând creativitatea şi fantezia copiilor pentru realizarea cât mai multor combinații de culori .

 

"Sabbiarelli" este un joc didactic în care contactul direct cu particulele fine de marmură implică un aspect educativ și formativ privind contactul cu mediul înconjurător.

 

"Sabbiarelli" este un joc distractiv, constând într-o activitate individuală sau de grup.

Pentru desfășurarea activităților de grup a fost creat "Sabbiarelli Party Kit", o versiune maxi, ideală pentru petreceri, zile de nastere, onomastici, party cu tematici diferite, activități extra-școlare sau după-amiezi petrecute în compania prietenilor de joacă.

 

"Sabbiarelli" este un joc sigur și curat: nu ai nevoie de foarfecă și nici de lipici, nu se foloseste apă, nu este toxic și nu pătează.

 

Este un concept 100% fabricat în Italia, creat și dezvoltat de către societatea "Ferrari Granulati " respectând toate normele europene privind siguranța jucăriilor.